top of page

PROJECTEN

AEnB2UqbqkJp0BPbVGJZ8oACdhfpQS4FEeYSfMAj

Omgevingswet

De Omgevingswet. Voor sommige organisaties het zwaard van Damocles. Om kernbegrippen van de wet zoals burgerparticipatie, integraliteit en flexibiliteit al in de transitieperiode daadwerkelijk om te zetten naar projecten, plannen en beleid is een daadkrachtige aanpak nodig. Die aanpak bieden wij!

kerk Gangpaden

Kerkenvisies

Om het snel afnemende aantal monumentale kerkgebouwen te kunnen behouden zullen alle betrokken partijen naar elkaar toe moeten bewegen. Als een gebouw niet meer als kerk fungeert, wat kan en mag er dan wel? Wie bepaalt dit? En wie betaalt? AdVinci biedt een helpende hand door samen met de betrokken partijen een Kerkenvisie op te stellen die de toekomst van de kerken beschermd en beschrijft. Lees verder voor Kerkenvisies die wij reeds hebben mogen opstellen.

Windturbines op Water

Energietransitie

Om de doelen beschreven in het Klimaatakkoord te behalen moet er veel veranderen. Particulieren en bedrijven moeten verduurzamen en de (lokale) overheid dient dit op gepaste wijze te begeleiden. Binnen AdVinci kennen we de uitdagingen die dit met zich meebrengt, we kunnen onderzoek doen, advies geven en energieprojecten begeleiden waar nodig. Maximaal verduurzamen met AdVinci, doet u mee? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om te ontdekken wat dit in de praktijk kan inhouden. 

Brick Buildings_edited_edited.jpg

Erfgoedmatch

Het bouwen van bruggen tussen talentvolle kandidaten en organisaties met behoefte aan inhuur of andere dienstverlening is onze corebusiness. De juiste mensen uit ons netwerk koppelen aan opdrachten bij overheden; daar waar kwaliteit, snelheid en/of specialisaties prioriteit hebben. Ook in de erfgoedwereld willen we met deze visie samen het verschil gaan maken. 

Ons gezamenlijke erfgoed verdient namelijk kwaliteit en aandacht, de Erfgoedmatch gaat daarvoor zorgen.

Als de missie slaagt, weet een groot deel van Erfgoed Nederland elkaar over een jaar veel sneller te vinden via de Erfgoedmatch.

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

bottom of page