OVER ONS

Wij zien het als onze missie om lokale overheden zoals gemeenten en omgevingsdiensten structureel te verbeteren met onze talenten. Zo kunnen zij op hun beurt Nederland blijvend verbeteren. We willen dit doel bereiken door samen te kijken naar de behoeftes, de problemen en de uitdagingen van elke specifieke situatie.

AdVinci hecht veel waarde aan het laten instromen van jong talent. Jong-afgestudeerden kunnen zelfstandig vaak lastig een ingang vinden bij de lokale overheid omdat ze oplopen tegen allerhande kennis- en ervaringseisen. AdVinci zorgt dat deze ”Pioniers” alle bagage krijgen die ze nodig hebben om vanaf dag 1 bij te dragen aan uw organisatie. En dat alles ook nog eens heel voordelig. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een dergelijke constructie binnen uw organisatie te bespreken!

We werken graag nauw met onze klanten samen en hebben transparantie hoog in het vaandel staan, het moet altijd duidelijk zijn welke belangen behartigt worden binnen een samenwerking. Alleen zo kunnen wij onze klant optimaal van dienst zijn.

Ons doel is om de juiste adviseurs en/of Pioniers aan uw organisaties te verbinden, om te kijken waar behoeftes liggen en waar verbindingen gemaakt kunnen worden. Samen werken aan de toekomst, dat is waar het om gaat!

Logo advies deta opleiding@2x.png

OUR TEAM

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

avatar 99

GERRIT BEUNK

Founder and Director

Oprichter en Directeur 

avatar 100

DENISE HUNTJENS

Deputy Director

Adjunct-directeur en specialist Erfgoed & Monumenten

avatar 102

DOMINIQUE LUCASSEN

Communications Manager

Communicatieadviseur en officemanager

avatar 106

SOFIE DE KEIJZER

Manager Sales & Recruitment

Account- en salesmanager