top of page

De motoren achter AdVinci

Gerrit 006.jpg

GERRIT BEUNK

Founder and Director

Oprichter en Directeur. Maakt het verschil door onbevooroordeeld en met een frisse blik elke situatie te beschouwen. Gerrit ziet kansen waar anderen problemen zien. Hij is een omdenker pur sang en denkt, waar mogelijk, altijd mee om voor elke partij de beste uitkomst te realiseren. 

Denise 010.jpg

DENISE HUNTJENS

Deputy Director

Adjunct-directeur en specialist Erfgoed & Monumenten. Maakt het verschil door haar menselijke benadering en het ontwikkelen en onderhouden van ijzersterke relaties. Denise ziet zowel kansen als kwetsbaarheden in situaties en mensen. Ze heeft het talent om deze kansen optimaal te benutten en kwetsbaarheden om te zetten in kracht. 

image.png

AAFKO
BERGENHENEGOUWEN

General Manager

Algemeen manager en drijvende kracht.

Maakt het verschil met zijn onuitputtelijke enthousiasme en talent om van een vergezochte lead binnen no-time een daverend succes te maken. Weet mensen als geen ander te motiveren en zorgt ervoor dat AdVinci scherp blijft en blijvend impact kan maken. 

AdVinci

Wij zien het als onze missie om lokale overheden zoals gemeenten en omgevingsdiensten structureel te verbeteren met onze talenten. Zo kunnen zij op hun beurt Nederland blijvend verbeteren. We willen dit doel bereiken door samen te kijken naar de behoeftes, de problemen en de uitdagingen van elke specifieke situatie.

AdVinci hecht veel waarde aan het laten instromen van jong talent. Jong-afgestudeerden kunnen zelfstandig vaak lastig een ingang vinden bij de lokale overheid omdat ze oplopen tegen allerhande kennis- en ervaringseisen. AdVinci zorgt dat deze ”Pioniers” alle bagage krijgen die ze nodig hebben om vanaf dag 1 bij te dragen aan uw organisatie. En dat alles ook nog eens heel voordelig. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een dergelijke constructie binnen uw organisatie te bespreken!

We werken graag nauw met onze klanten samen en hebben transparantie hoog in het vaandel staan, het moet altijd duidelijk zijn welke belangen behartigt worden binnen een samenwerking. Alleen zo kunnen wij onze klant optimaal van dienst zijn.

Ons doel is om de juiste adviseurs en/of Pioniers aan uw organisaties te verbinden, om te kijken waar behoeftes liggen en waar verbindingen gemaakt kunnen worden. Samen het verschil maken, dat is waar het om gaat!

Logo advies deta opleiding@2x.png
bottom of page