top of page

Hulp bij kerkenvisies


24 mei organiseerde BIVK in Vught, bij Klooster ZIN een bijeenkomst over kerkenvisies. Eindelijk konden we weer op locatie kennisdelen. Dat is hard nodig, want veel Brabantse gemeenten / kerkeigenaren zoeken naar manieren waarop ze de komende jaren om gaan met eventuele kerksluitingen. Een kerkenvisie biedt daarbij een uitkomst. Een kerkenvisie is geen doel op zich, maar een traject om tot de goede uitgangspunten te komen voor wanneer een kerk zal moeten sluiten.

De BIVK is een platform dat Brabantse kerkeigenaren en gemeenten kan helpen om de goede keuzes te maken: https://www.vkknoordbrabant.nl/kerkgebouwen/informatie


AdVinci kan ingezet worden als procesbegeleider. We helpen gemeenten kerkeigenaren met deze ingewikkelde materie en zijn gericht op een proces waarbij we een netwerk bouwen, kaders en kennis worden verkend en waarbij vooral oog is voor de uitgangspunten / zorgen van eenieder. Bekijk hier de kerkenvisies die AdVinci opstelde voor voormalige gemeente Grave en voormalige gemeente Mill en Sint Hubert.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page