top of page
  • Foto van schrijverAdVinci

Vacature: Toezicht Handhaving & BouwenTijdelijk voor 36 uur per week (1e instantie t/m 31-12-2022 met optie tot verlenging)


Heb jij passie voor het vak handhaven? Ben je nieuwsgierig, een kei in het toepassen van wet en regelgeving en jurisprudentie en kun je maatwerk leveren waar dat nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie is de opdrachtgever?

Bij onze opdrachtgever wordt cultuur als prioriteit boven structuur en systemen gesteld. De medewerkers zijn bepalend voor een goede dienstverlening. Zij maken hierin het verschil. Daarom is er veel ruimte voor individuele ontwikkeling. Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en heerst er een open en informele, maar ook professionele sfeer.


De gemeente kent geen cultuur van dikke boeken schrijven maar een cultuur van je gezond verstand gebruiken en de mouwen opstropen. Van uitdagingen samen aangaan. Nuchter en realistisch. Altijd gericht op resultaat.


Jouw rol als medewerker toezicht handhaving en bouwen

Als medewerker toezicht handhaving en bouwen houd je toezicht en verricht je controles op de naleving van regels op het vakgebied bouwen, veiligheid, gezondheid en ruimtelijke kwaliteit. Je bereidt handhavingsacties voor en voert die uit, ook heb je een rol bij klachten en meldingen. Je neemt deel aan overleggen en onderhoudt contacten vanuit de functie. Naast de genoemde werkzaamheden verricht je ook overige voorkomende werkzaamheden.


Waar ga je werken?

Bij deze opdrachtgever werken ongeveer 220 enthousiasme medewerkers. Ruimte is een vakkundig team dat naast jou bestaat uit ruimtelijke ontwikkeling en vergunningen. Het totale team ruimte bestaat uit 21 collega’s.


Wat wij vragen

  • Enthousiasme voor deze uitdaging. Dat is het eerste wat je meebrengt.

  • Je beschikt over een MBO diploma niveau 4.

  • Verder vragen wij ervaring met de werkzaamheden en het bezit van rijbewijs B.

  • Het is van belang dat je resultaatgericht en integraal kunt werken en communicatief zeer vaardig bent (zowel mondeling als schriftelijk).

  • Je bent flexibel en hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

  • Je bent klant- en servicegericht.

  • Je hebt doorzettingsvermogen en overtuigingskracht en werkt graag in teamverband.

  • Je kunt werken onder druk en in je werk ben je accuraat, ordenend en zelfstandig.

Over de gemeente

De gemeente is een aantrekkelijke Gelderse gemeente gelegen tussen IJssel en Veluwe, een gemeente met 24.500 inwoners die wonen in twaalf dorpen en een prachtig buitengebied.

Een rijke cultuurhistorie, een veelzijdig woningaanbod, ruime onderwijsvoorzieningen en een actief (sport)verenigingsleven maken deze gemeente tot een fijne plek om te wonen, werken en recreëren. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in om alle inwoners een prettig woon- en werkklimaat te bieden.


Werken voor AdVinci?

Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract. Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever en je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever.

Op deze manier werken heeft veel voordelen: • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op in erfgoedopdrachten. • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting. • Je werkomgeving is dynamisch. • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig door middel van een persoonlijk ontwikkelplan, om te kunnen werken op een professioneel niveau.

Arbeidsvoorwaarden Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk ontwikkelplan op maat met een jaarlijks ontwikkelbudget, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage. Ben jij of ken jij de erfgoedenthousiasteling die wij zoeken? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een mail naar Denise Huntjens, Account-manager AdVinci: d.huntjens@advinci.nl of bel: 06-16939017Comments


CONTACT

Bedankt voor je bericht!

bottom of page