top of page

Beschikbaar voor gemeente: Junior medewerker RO


HBO Bouwkunde kandidaat


Welke gemeente of omgevingsdienst in Midden/West Nederland grijpt deze kans?

Ga de samenwerking met ons aan om onze medewerker/kandidaat Faried (Opleiding HBO Built Environment) te helpen aan een functie om ervaring op te doen bij de overheid.


CV van Faried:

CV Faried - AdVinci
.pdf
Download PDF • 108KB

Faried is een leergierige, ambitieuze en communicatief sterke stedenbouwkundig professional met veel liefde voor het bouwproces, de ruimtelijke ontwikkeling en alle andere aspecten die te maken hebben met de Omgevingswet. Hij heeft een zeer inspirerende persoonlijkheid en heeft zich, door zijn open blik naar de wereld enorm veelzijdig ontwikkeld. Kortom een echte teamplayer die niet bang is om zaken aan en op te pakken.


Faried is vastberaden om bij een gemeente te starten, om van betekenis te zijn voor lokale ruimtelijke ontwikkeling / gebouwde omgeving. Met zijn werkervaring aan de andere kant van de tafel (vergunningaanvragen) zijn we er van overtuigd dat hij binnen zeer korte tijd effectief ingezet kan worden. Kennis van wet- en regelgeving in omgevingsrecht is in de basis aanwezig en zal hij snel kunnen uitbreiden. Training / bijscholing kan verzorgd worden vanuit AdVinci.

Voor meer informatie neemt u dan contact met mij op: Gerrit Beunk 06 – 55842872

g.beunk@advinci.nl

www.advinci.nl

www.erfgoedmatch.nl

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page