top of page

Ontwikkeling

AdVinci ontwikkelt zich elke dag, met als doel om een winstgevend bedrijf te zijn dat investeert in belangrijke onderdelen van jouw leven en gekenmerkt wordt door een prachtige poule aan inspirerende vakgenoten.

Om dat samen te bereiken, moeten we eerst dat onderscheidende bedrijf worden dat het verschil maakt tussen gewoon prima en heel goed.

Hoe we dat doen? 

Wie ben jij?

Bij AdVinci vinden we het belangrijk dat we onze mensen kennen. Daarbij gaat het niet alleen om het feit dat je graag kookt of een sportief persoon bent maar vooral om wat je drijft, wat je ambities en doelen zijn en hoe je in het leven staat. Daarmee kunnen we samen beginnen te bouwen aan jouw toekomst bij AdVinci. 

2

Ontwikkelplan 

Na de kennismaking en het ontdekken van je passie en ambities kunnen we samen beginnen te bouwen aan een ontwikkelplan op maat. AdVinci voorziet je van een jaarlijks budget die we gaan spenderen op basis van jouw talentenprofiel en wensen. Denk hierbij aan vakinhoudelijke cursussen, bijvoorbeeld richting actuele wetgeving in je vakgebied, maar ook aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten zoals mindfulness of een cursus geweldloos communiceren. 

3

Reflectie

Na een jaar ontwikkeling op maat is het tijd om te reflecteren en te evalueren. Wat ging er goed? Wat kunnen we beter doen en wat zijn je doelen en ambities voor het komende jaar? Zo zorgen we samen voor een fijne samenwerking waarbij jij je naar wens kunt blijven ontwikkelen. Samen op een fijne manier een gezonde boterham verdienen, daar gaat het immers om!

Tot snel bij AdVinci!

Na het lezen van deze pagina kunnen we het ons best voorstellen dat je vragen hebt over onze ontwikkeltrajecten. Schroom vooral niet deze vrijblijvend te stellen. 

Hopelijk tot snel!

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

bottom of page