Traineeships en Coaching

AdVinci hanteert een aantal uitgangspunten bij het trainen en coachen van mensen: Het vertrouwen in het vermogen tot ontwikkeling, open communicatie en persoonlijke verdieping. Onze kracht is dat wij mensen blijvend willen verbeteren op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.


Traineeships

Onze traineeships zijn voornamelijk gericht op junioren met 0-3 jaar werkervaring binnen de provinciale/lokale overheid. Het zijn competente kandidaten met een passie voor de fysieke leefomgeving en een geschikte studieachtergrond op HBO/WO niveau. Middels een traineeship kan zo’n kandidaat binnen enkele maanden worden opgeleid tot een junior medewerker, en dat alles terwijl hij al werk voor u verzet.

Bekijk hier ons actuele trainee aanbod


Coaching

Naast traineeships biedt AdVinci ook coaching aan. Coaching op meerdere vlakken en niveaus, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, altijd op maat en afgestemd op uw behoefte. Naast groepstrainingen bieden wij ook 1-op-1 trajecten aan.

Trainingstrajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bestaan onder andere uit:

Cursus geweldloos communiceren
  Het is niet altijd makkelijk om precies te zeggen wat jij graag wilt, op je werk of privé. Het kost vaak moeite om naar de ander te luisteren zonder te oordelen. Geweldloos communiceren gaat uit van wat je feitelijk waarneemt, wat je daarbij voelt en wat jouw verzoek aan de ander is. In drie dagdelen oefenen we de methode van Marshall Rosenberg, de auteur van het boek Geweldloos Communiceren.

Cursus effectieve communicatie
  In de workshop effectief communiceren gaan we aan de slag met gesprekstechnieken. Hoe voer je bijvoorbeeld een “slecht nieuws gesprek” wat zijn de valkuilen die je daarbij tegen kunt komen? We oefenen met diverse casussen, die door de deelnemers zelf worden aangedragen. In twee dagdelen gaan we met dit thema aan de slag.

Cursus feedback geven
  Feed back geven en ontvangen vinden veel mensen moeilijk. Wat is feed back en wat is kritiek? In de workshop van één dagdeel oefenen we het geven en ontvangen van Feed back volgens de feedback regels.

Maatwerk cursussen
  Naast bovengenoemde cursussen kunnen we maatwerk leveren. De inhoud van de cursus / training wordt vooraf met u afgestemd. Vaak worden in de maatwerkcursus ook zaken als teambuilding geïntegreerd. We spreken graag in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden met u door.