Leonardo’s talentpool

Als jonge starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd even makkelijk om aan een baan te komen die echt bij je past en die je carrière een boost kan geven. Factoren zoals leeftijd, ervaring en studieachtergrond spelen hierbij een grote rol. Ook spelen je eigen voorkeuren een rol. Je kunt tegenwoordig na je studie zoveel kanten op dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet!

Als je graag wil werken voor een gemeente of omgevingsdienst, dan kan een start lastig zijn. Deze organisaties zijn vaak op zoek naar ervaren medewerkers die op korte termijn veel werk kunnen verzetten. Het idee leeft dat jonge afgestudeerden niet snel en efficiënt veel werk uit handen kunnen nemen en zich het werken voor hun organisatie eigen kunnen maken. Wij creëren dit vertrouwen door jullie intern te ontwikkelen tot topadviseurs! Dit doen we in Leonardo’s talentenklas. De grootmeester Leonardo Da Vinci begon ook als amateur, hij bleef zichzelf echter uitdagen en liet zich niet tegenhouden door de mening van anderen, hoe controversieel zijn ideeën of creaties ook waren. Bij AdVinci staan we helemaal achter deze gedachtegang en hebben we de juiste ingangen bij de organisaties!

Bij AdVinci kun je je blijven ontwikkelen op joúw manier, zonder oordeel, dat is waar we voor staan!

Open onderstaande infographic voor meer informatie over de carrièrestappen die je binnen Leonardo’s talentpool kunt maken!

Leonardo’s carrièreplan

Jouw voordeel:

  • Aan de slag bij een gemeente of omgevingsdienst in een functie binnen je opleidingsachtergrond.
  • Constante ontwikkeling, opleiding en coaching door AdVinci.
  • Intern begeleid worden door een senior medewerker.
  • Snel doorgroeien van trainee, naar junior, naar senior medewerker.
  • Een salaris vanaf dag 1

Ben je enthousiast geworden en wil jij je ook blijven ontwikkelen tot een ware Da Vinci in je vakgebied? Meld je nu aan!