top of page

AdVinci zoekt: Een allround commercieel / administratief medewerker 20-24 uur pw
Wil jij de baas zijn over je eigen werkweek en help jij AdVinci om doelen te behalen die we samen stellen? Dan hebben wij dé functie voor jou!


Wie zijn wij?

AdVinci is een middelgroot advies- en detacheringbureau dat zich richt op opdrachten voor gemeenten en andere overheden. Onze focus ligt op de inzet van mensen bij gemeenten, zoals vakspecialisten op gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling, Erfgoed, Vergunningen, Handhaving en Juridische dienstverlening. Het management zorgt ervoor dat het bedrijf draait als een geoliede machine. We zorgen voor de sales, de werving en selectie, hr-taken, administratie en de marketing. Iedereen heeft bij ons een rol. Met jou in het bedrijf draaien we in de toekomst optimaal!
Wat zoeken wij in jou?

We zijn op zoek naar een duizendpoot (M/V/O)’ op het gebied van commerciële en administratieve taken. Je beheerst de basisvaardigheden, maar hoeft zeker nog niet alles te kunnen. Jij bent iemand met een open mindset, krijgt energie van dingen voor elkaar krijgen en samen de kar trekken. Er is namelijk geen week bij ons hetzelfde. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn daarom belangrijk, vooral wanneer er adhoc actie moet worden ondernomen.
Dat betekent ook: dat je baas bent over eigen agenda, je grotendeels vanuit huis zal werken en we je een stevige basis bieden voor een duurzame samenwerking. Je krijgt tevens een persoonlijk ontwikkelbudget, waarmee je kan investeren in opleidingen, trainingen en sport / ontspanning. Alles om jou ‘in vorm’ te houden, wat dat dan ook voor jou betekent.


Taken binnen de functie:

- Het facturatieproces, urenregistratie, facturatie en overige administratie

-content voor website en sociale media maken

-verzorgen van schriftelijke communicatie (o.a. CV’s en nieuwsbrieven opstellen)

-constructief deelnemen aan werkoverleggen

-Gevoel en interesse voor marketing

-Ondersteuning bij plannen en faciliteren


Competenties die we belangrijk vinden:

Zelfstandig – verantwoordelijk – creatieve mindset – humor – hulpvaardig – punctueel – enthousiast - gestructureerd – taalbeheersing (NL)


Overige eisen:

-Waardeert de dynamiek met veel zelfstandigheid vs. bijdragen aan ons team

-Thuiswerkplek (apparatuur en meubilair wordt verzorgd)

-Globaal gezien woonachtig in het gebied tussen ‘s Hertogenbosch / Nijmegen / Noord-oost Brabant


Startdatum en salaris in overleg, salaris is mede afhankelijk van werkervaring. Voor vragen over de vacature, mail of bel naar Denise Huntjens, 06-16939017 / d.huntjens@advinci.nl


214 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page