top of page

Detachering

Bij AdVinci werk je op detacheringsbasis. Dit geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract. Dus ook als je even geen opdracht hebt wordt je gewoon uitbetaald aan het einde van de maand.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’verhuurd’’ worden aan de opdrachtgever. Bij AdVinci zijn de opdrachtgevers voornamelijk gemeentes en omgevingsdiensten. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Detachering is dynamisch en niet voor iedereen, lees je daarom goed in voordat we samen aan het avontuur beginnen!

Werken bij AdVinci?

Het werken in detachering heeft vele voordelen, hieronder geven we er alvast een aantal op een rijtje:

Natuurlijk zitten er aan detachering ook een aantal nadelen. Wees je hier bewust van voordat je er met volle overtuiging induikt:

Ervaringen

In de 2,5 jaar dat ik bij Advinci werk heb ik de kans gekregen om bij opdrachtgevers veel verschillende taken en werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor heb in het begin van mijn loopbaan brede ervaring kunnen opbouwen in het werkveld. Dit zorgt ervoor dat ik nu én later nog veel opties heb voor mijn loopbaanontwikkeling. 

- Jurre Bosman, Medewerker RO

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

bottom of page