Detachering

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’verhuurd’’ worden aan de opdrachtgever. Bij AdVinci zijn de opdrachtgevers voornamelijk gemeentes en omgevingsdiensten. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

  • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
  • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
  • Je werkomgeving is dynamisch.

Natuurlijk zitten er aan detachering ook een aantal nadelen. Wees je hier bewust van voordat je er met volle overtuiging induikt:

  • Je moet elke keer weer wennen aan een nieuwe werkomgeving.
  • De ene keer kun je op de fiets naar je opdracht, de andere keer moet je een uur met de auto reizen, uiteraard zijn hier regelingen voor, maar je reistijd wordt er niet korter van.
  • Je moet altijd met 2 partijen overleggen bij vakanties, opleidingen etc.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Meer informatie over werken in detachering? Neem contact met ons op.