Detachering

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’verhuurd’’ worden aan de opdrachtgever. Bij AdVinci zijn de opdrachtgevers voornamelijk gemeentes en omgevingsdiensten. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

  • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
  • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
  • Je werkomgeving is dynamisch.

Natuurlijk zitten er aan detachering ook een aantal nadelen. Wees je hier bewust van voordat je er met volle overtuiging induikt:

  • Je moet elke keer weer wennen aan een nieuwe werkomgeving.
  • De ene keer kun je op de fiets naar je opdracht, de andere keer moet je een uur met de auto reizen, uiteraard zijn hier regelingen voor, maar je reistijd wordt er niet korter van.
  • Je moet altijd met 2 partijen overleggen bij vakanties, opleidingen etc.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Meer informatie over werken in detachering? Neem contact met ons op.


ZZP’ers, welkom!

Op zoek naar nieuwe, uitdagende opdrachten?

AdVinci biedt niet alleen een springplank voor jong talent, ook ervaren zzp’ers hebben bij ons prioriteit! Graag leren we met- en van elkaar en zorgen we voor een goede relatie waarbij we elkaar altijd wel wat te bieden hebben. We snappen als geen ander dat netwerken en het zoeken van opdrachten tijd kost, en daar heb je niet zoveel van als je net lekker in je huidige opdracht zit.

AdVinci kan opdrachten voor je bemiddelen op gebieden als Ruimtelijke Ordening, Bouwkunde, Milieu, Omgevingswet, Toezicht & Handhaving en ga zo maar door. Ook kunnen we interessante groeitrajecten faciliteren, je in contact brengen met diverse opdrachtgevers en je laten meeliften op het AdVinci-netwerk. Zo blijf jij helemaal bij en kun jij je voornamelijk richten op hetgeen wat echt belangrijk is; je opdracht.

We hebben transparantie hoog in het vaandel staan en zullen je continu op de hoogte houden van het proces, ook zijn we trots op onze mensgerichte benadering waarin het talent vooropstaat, onze marges niet 3 keer over de kop gaan en jij krijgt wat je verdient. Wat wij willen is op een leuke en eerlijke manier een gezonde boterham verdienen.

Dat vinden wij belangrijk en dat zit in ons DNA.

Welkom bij AdVinci, de brug tussen talent en organisatie.