Trainees Energietransitie

Locatie: Midden-Nederland

AdVinci is op zoek naar trainees, met bij voorkeur een HBO of WO opleiding, goede competenties en met interesse/kennis/belangstelling voor de onderwerpen Energietransitie en Circulaire Economie.

Je gaat aan de slag met actuele duurzaamheidsvraagstukken die in projecten zijn uitgezet. Circulaire Economie bijvoorbeeld, is een onderwerp dat in samenwerking met provincie en gemeenten wordt opgepakt. Om bedrijven te helpen verduurzamen, kun je je inzetten in een projectteam om samen het verschil te maken. Dé perfecte manier om met innovatieve en leerzame projecten je professionele carrière vorm te gaan geven! Je komt als trainee in een team en kunt je ontwikkelen tot duurzaamheidsprofessional. Je wordt in dit proces begeleid door AdVinci, een toonaangevend bureau op het gebied van Advies en Detachering. Hier kom je tijdens je traineeship in dienst.

Desbetreffende opdracht is voor langere duur met optie op vast dienstverband.

Jij bezit de volgende vaardigheden:

  • Het kunnen rekenen met- en analyseren van energie-eenheden.
  • Kennis van wet- en regelgeving rond het thema energie / duurzaamheid.
  • Minimaal een (bijna) afgeronde HBO / WO opleiding in de richting Milieu / Duurzaamheid / Sociale geografie. Affiniteit en enige ervaring in de richting duurzaamheid tijdens de studie is vereist.
  • Je bent flexibel, enthousiast en leergierig.

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

  • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
  • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
  • Je werkomgeving is dynamisch
  • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau
  • Dikke plus bij AdVinci is het ontwikkelbudget, dat gelegenheid biedt om tot de beste versie van jezelf te komen.
  • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: 32-40 uur