AdVinci Zoekt: Toezichthouders Openbare orde & Veiligheid

Ben jij assertief, communicatief vaardig en niet bang mensen op hun gedrag aan te spreken? Dan is AdVinci op zoek naar jou! In de omgeving van Zwolle is AdVinci op zoek naar meerdere Toezichthouders die de lokale overheden kunnen ondersteunen met het handhaven van de huidige regelgeving.

Je houdt je binnen deze uitdagende functie vooral bezig met het veilig houden van de openbare ruimte, hierbij ligt de focus op de huidige corona-maatregelen.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je hebt een positieve uitstraling, bent proactief, communicatief vaardig en met jouw assertiviteit en zelfvertrouwen krijg jij mensen in beweging. Ook laat je je niet uit het veld slaan wanneer de situatie tegenvalt. Je stapt makkelijk op mensen af en bent niet bang om een bon uit te schrijven als de omstandigheden daarom vragen.

Wat vragen we van jou?

 • Een assertieve en positieve uitstraling.
 • Ervaring met toezicht is een pré maar niet noodzakelijk.
 • Enthousiasme en een goede werk-ethiek.
 • Je bent leergierig en wil je graag ontwikkelen.

Werken bij AdVinci

AdVinci is een Advies- & Detacheringsbureau voor de lokale overheid in het Ruimtelijk Domein. Een speerpunt van AdVinci is het opleiden van starters die afgestudeerd zijn in een van de betreffende vakgebieden. Onze missie is jong talent zonder ervaring hun eerste baan te bieden bij de lokale overheid. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger en kunnen we jou de kans geven die je verdient.

Wat kun je verwachten van AdVinci:

 • AdVinci bemiddelt voor je om mooie opdrachten bij de overheid uit te kunnen voeren.
 • Ondersteuning vanuit AdVinci.
 • Kennis en ervaring die collega’s met je delen.
 • Een superleuk team.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Eindeloze groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op.
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting.
 • Je werkomgeving is dynamisch.
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau.
 • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden..

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Neem vooral contact op voor meer informatie of om te solliciteren!

Hopelijk tot snel.

Soort dienstverband: Voltijd/Part-time in overleg. Uitzicht op vast dienstverband bij AdVinci en/of de opdrachtgever.

e-mail

vacature

Solliciteer direct!