AdVinci Zoekt: ZZP’ers

Op zoek naar nieuwe, uitdagende opdrachten?

AdVinci biedt niet alleen een springplank voor jong talent, ook ervaren zzp’ers hebben bij ons prioriteit!

Graag leren we met- en van elkaar en zorgen we voor een goede relatie waarbij we elkaar altijd wel wat te bieden hebben. We snappen als geen ander dat netwerken en het zoeken van opdrachten tijd kost, en daar heb je niet zoveel van als je net lekker in je huidige opdracht zit.

AdVinci kan opdrachten voor je bemiddelen op gebieden als Ruimtelijke Ordening, Bouwkunde, Milieu, Omgevingswet, Toezicht & Handhaving en ga zo maar door. Ook kunnen we interessante groeitrajecten faciliteren, je in contact brengen met diverse opdrachtgevers en je laten meeliften op het AdVinci-netwerk. Zo blijf jij helemaal bij en kun jij je voornamelijk richten op hetgeen wat echt belangrijk is; je opdracht.

AdVinci zoekt onder andere ervaren adviseurs voor functies als projectleider Regionale Energiestrategie, Vergunningverlener milieu, Adviseur Toezicht & Handhaving, Bouwkundig adviseur, Planoloog, Adviseur Ruimtelijke Ordening, Beleidsadviseur etc.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je hebt kennis en ervaring binnen je werkveld (bewezen op je cv). Je bent het type dat graag aan de slag gaat, met een positieve instelling en uitstraling. je bent proactief, communicatief vaardig en met jouw enthousiasme krijg jij mensen in beweging en je laat je niet uit het veld slaan wanneer dingen eens wat moeilijker lopen. Je bent in staat om inhoudelijke opgaven te verbinden met processen. Je kan complexe situaties structureren, leven met strakke deadlines en goed omgaan met verandering.

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde opleiding richting 1 van de werkgebieden.
 • Strategisch werk- en denkniveau.
 • Politiek en bestuurlijk sensitief: kennis van bestuurlijke processen binnen gemeenten, waterschappen en provincie.
 • In staat om inhoudelijke opgaven te verbinden met processen.
 • In staat inhoudelijk en procesmatig verbanden te leggen met andere regionale, lokale en provinciale trajecten        .
 • Belangeloos advies.

We hebben transparantie hoog in het vaandel staan en zullen je continu op de hoogte houden van het proces, ook zijn we trots op onze mensgerichte benadering waarin het talent vooropstaat, onze marges niet 3 keer over de kop gaan en jij krijgt wat je verdient. Wat wij willen is op een leuke en eerlijke manier een gezonde boterham verdienen.

Dat vinden wij belangrijk en dat zit in ons DNA.

Werken bij AdVinci

AdVinci is een Advies- & Detacheringsbureau voor de lokale overheid in het Ruimtelijk Domein. Een van de speerpunten van AdVinci is het opleiden van starters die afgestudeerd zijn in een van de betreffende vakgebieden. Onze missie is jong talent zonder ervaring hun eerste baan te bieden bij de lokale overheid. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger. Ook vinden we het erg belangrijk dat ervaren adviseurs op diverse plaatsen in Nederland de maatschappij elke dag een stukje mooier kunnen maken met hun kennis en expertise.

Wat kun je verwachten van AdVinci:

 • AdVinci bemiddelt voor je om mooie opdrachten bij de overheid uit te kunnen voeren.
 • Ondersteuning vanuit AdVinci.
 • Kennis en ervaring die collega’s met je delen.
 • Een superleuk team.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Eindeloze groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Neem vooral contact op voor meer informatie of om te solliciteren!

Hopelijk tot snel.

Soort dienstverband: Voltijd/Part-time in overleg.