Junior/Medior Adviseur Ruimtelijke Ordening

Jong, enthousiast en al een beetje ervaring bij de lokale overheid? Dan is dit misschien wel de kans voor jou! Ook kandidaten zonder ervaring, maar mèt een goeie dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn van harte welkom om te solliciteren.

Voor een opdrachtgever in Noord-Oost Brabant is AdVinci op zoek naar een junior/medior adviseur ruimtelijke ordening voor een periode van maximaal 1 jaar en voor 32 tot 36 uur per week.

De adviseur is deskundig op het terrein van ruimtelijke ordening. Dit betekent dat diegene zeer goed op de hoogte is van de ontwikkelingen en de diverse belangen die daarbij kunnen spelen. Deze mix aan belangen vraagt om een zorgvuldige ordening én om afstemming met de gebruikers van de gemeente. Het gaat om de volgende werkzaamheden:

 • De adviseur beoordeelt initiatieven, handelt principeverzoeken af en zorgt voor interne afstemming. Dit alles binnen een dynamisch werkatelier waarbij het draait om duurzame, economische en ruimtelijke ontwikkelingen, waarbij intensief wordt samengewerkt met diverse andere werkateliers en externe partijen.
 • Ook is de procedurele en inhoudelijke begeleiding van individuele planologische procedures (bestemmingsplannen en afwijkingsprocedures) een vanzelfsprekend onderdeel van het takenpakket waarbij diegene betrokkenen voorziet van de juiste (juridisch ondersteunende) informatie.
 • De adviseur houdt zich bezig met beleidsadvisering op het gebied van Ruimtelijk Ordening.

Kandidaatomschrijving

 • De adviseur heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar ervaring in het vakgebied;
 • De adviseur heeft kennis op het gebied van ruimtelijke ordening.
 • De adviseur heeft kennis en ervaring met de juridische aspecten van het vakgebied.
 • De adviseur heeft oog voor de gevolgen van ontwikkelingen voor het eigen vakgebied.
 • De adviseur heeft analytisch vermogen.
 • De adviseur onderkent en kan zich verplaatsen in de gevoelens en behoeften van anderen, en houdt rekening met de gevolgen van eigen handelen op andere mensen of onderdelen van de organisatie.
 • De adviseur heeft overtuigingskracht en toont initiatief.
 • De adviseur is communicatief vaardig en in staat om zaken helder op papier te stellen.

Lijkt deze functie je erg leuk maar mis je één of meerdere vereisten om mee te dingen? AdVinci is ook continu op zoek naar jong talent. Ambitieuze Pioniers die de werkervaring nog missen maar de kennis en vaardigheden bezitten. Met onze Pioniersprgramma’s streven we constructies na waarin je werkt en leert. Hoe gaaf is het om werkervaring op te doen bij een gemeente of omgevingsdienst terwijl een senior medewerker je de kneepjes van het vak bijbrengt? En hoe leuk is het om af en toe te kunnen wisselen van werkgever, om zo je kennis en kunde uit te breiden? Dat kan allemaal, bij AdVinci!

Het ‘AdVinci’ profiel:

 • Een (bijna) afgeronde MBO4, HBO of WO opleidingsachtergrond richting Bouwkunde, Planologie, Ruimtelijke Ordening, Sociale Geografie, Urbanism of vergelijkbaar.
 • Enige ervaring bij een gemeente geeft je een streepje voor.
 • In staat te switchen tussen verschillende opdrachtgevers
 • Goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen
 • Inlevingsvermogen en analytisch inzicht
 • Een proactieve en dienstverlenende instelling
 • Communicatief sterk in woord en geschrift
 • In bezit van rijbewijs B

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever en je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
 • Je werkomgeving is dynamisch
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Kun jij jezelf vinden in bovenstaand verhaal? Twijfel dan niet en solliciteer direct met je cv en een mooie motivatiebrief!

Soort dienstverband: Voltijd