Ervaren Adviseurs Fysieke leefomgeving (lokale overheid heel NL!)

Al wat jaren ervaring bij de lokale overheid binnen werkgebieden als Ruimtelijke Ordening, Milieu, Bouwkunde, Rechten, Duurzaamheid, Erfgoed, Planologie, Energie of vergelijkbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

AdVinci zoekt ervaren adviseurs voor verschillende functies binnen de fysieke leefomgeving bij lokale overheden door heel Nederland. Denk hierbij aan functies als projectleider Regionale Energiestrategie, Vergunningverlener milieu, Adviseur Toezicht & Handhaving, Bouwkundig adviseur, Planoloog, Adviseur Ruimtelijke Ordening, Beleidsadviseur etc.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je hebt kennis en ervaring binnen je werkveld (bewezen op je cv). Je bent het type dat graag aan de slag gaat, met een positieve instelling en uitstraling. je bent proactief, communicatief vaardig en met jouw enthousiasme krijg jij mensen in beweging en je laat je niet uit het veld slaan wanneer dingen eens wat moeilijker gaan. Je bent in staat om inhoudelijke opgaven te verbinden met processen. Je kan complexe situaties structureren, leven met strakke deadlines en goed omgaan met verandering.

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde opleiding richting 1 van de werkgebieden.
 • Strategisch werk- en denkniveau.
 • Politiek en bestuurlijk sensitief: kennis van bestuurlijke processen binnen gemeenten, waterschappen en provincie.
 • In staat om inhoudelijke opgaven te verbinden met processen.
 • In staat inhoudelijk en procesmatig verbanden te leggen met andere regionale, lokale en provinciale trajecten        .
 • Belangeloos advies.

Werken bij AdVinci

AdVinci is een Advies- & Detacheringsbureau voor de lokale overheid in het Ruimtelijk Domein. Een speerpunt van AdVinci is het opleiden van starters die afgestudeerd zijn in een van de betreffende vakgebieden. Onze missie is jong talent zonder ervaring hun eerste baan te bieden bij de lokale overheid. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger en kunnen we jou de kans geven die je verdient.

Wat kun je verwachten van AdVinci:

 • AdVinci bemiddelt voor je om mooie opdrachten bij de overheid uit te kunnen voeren.
 • Ondersteuning vanuit AdVinci.
 • Kennis en ervaring die collega’s met je delen.
 • Een superleuk team.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Eindeloze groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op.
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting.
 • Je werkomgeving is dynamisch.
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau.
 • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden..

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Neem vooral contact op voor meer informatie of om te solliciteren!

Hopelijk tot snel.

Soort dienstverband: Voltijd/Part-time in overleg. Uitzicht op vast dienstverband bij AdVinci en/of de opdrachtgever.solliciterensolliciterenbewaar als favoriete-mail vacature