AdVinci Zoekt: Pioniers met lef

Heb jij een (bijna) afgeronde opleiding richting RO/Planologie, Erfgoed, Bouwkunde, Milieu, Rechten, Energie, Duurzaamheid of vergelijkbaar? Zoek dan niet verder en start je carrière nu!

Als jonge starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd even makkelijk om aan een baan te komen die echt bij je past en die je carrière een boost kan geven. Factoren zoals leeftijd, ervaring en studieachtergrond spelen hierbij een grote rol.

Als je graag zou willen werken voor een gemeente of omgevingsdienst wordt het helemaal lastig. Overheidsorganisaties zijn vaak op zoek naar ervaren medewerkers die op korte termijn veel werk kunnen verzetten. Er is soms te weinig vertrouwen dat ook jonge net-afgestudeerden al heel snel veel werk uit handen kunnen nemen en zich ontzettend snel de cultuur en taken eigen kunnen maken. Wij creëren dit vertrouwen door onze Pioniersprogramma’s.

AdVinci gaat tussen jou en de organisatie staan en biedt allebei de partijen een oplossing op maat in de vorm van een Pionierschap. Zo kan jij onder begeleiding van een senior medewerker werken aan je droomcarrière en heeft de gemeente er met minimale investering er binnen no time een gedegen kracht bij.

Jouw voordeel:

 • Aan de slag bij een gemeente of omgevingsdienst in een functie binnen je opleidingsachtergrond.
 • Intern begeleid worden door een senior medewerker.
 • Snel doorgroeien van Pionier, naar Junior, naar Senior medewerker.
 • Een salaris vanaf dag 1.
 • Werken in een dynamische omgeving waarin alle elementen continu onderhevig zijn aan verandering, een gave uitdaging!

AdVinci is continu op zoek naar jong talent. Ambitieuze Pioniers die de werkervaring nog missen maar de kennis en vaardigheden bezitten. We streven zo een constructie na die niet alleen voordelen biedt voor de organisatie, maar ook voor jou! Want hoe gaaf is het om werkervaring op te doen bij een gemeente of omgevingsdienst terwijl een senior medewerker je de kneepjes van het vak bijbrengt? En hoe leuk is het om af en toe te kunnen wisselen van werkgever, om zo je kennis en kunde uit te breiden? Dat kan allemaal, bij AdVinci!

Jouw profiel:

 • Een relevante HBO of WO opleidingsachtergrond
 • Enige ervaring bij een gemeente geeft je een streepje voor.
 • In staat te switchen tussen verschillende opdrachtgevers
 • Goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen
 • Inlevingsvermogen en analytisch inzicht
 • Een proactieve en dienstverlenende instelling
 • Communicatief sterk in woord en geschrift
 • In bezit van rijbewijs B

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever en je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
 • Je werkomgeving is dynamisch
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Kun jij jezelf vinden in bovenstaand verhaal? Twijfel dan niet en solliciteer direct met je cv en een mooie motivatiebrief!

Soort dienstverband: Voltijd