Junior AdViseur Ruimtelijke Ordening

AdVinci is voor een opdrachtgever in Oost-Gelderland (lokale overheid) op zoek naar een adviseur Ruimtelijke Ordening. De opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie, die proactief inspeelt op de voortdurend wisselende maatschappelijke ontwikkelingen. Ze gaan uit van de kracht van de samenleving, onderhouden een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden. Die rol vullen zij ook in door te faciliteren, kansen te verkennen en expertise te delen met inwoners en andere initiatiefnemers. Als adviseur Ruimtelijke Ordening maak jij het verschil! Je vertaalt ontwikkelingen in de samenleving naar innovatieve bestemmingsplannen en draagt bij aan beslissingen en beleid over actuele zaken als verbeteren van achterstandswijken, omgang en ontwikkeling van natuur. Het is hierbij een prè dat je kennis hebt van relevante wetgeving en de aankomende Omgevingswet.

Binnen AdVinci wordt je als adviseur RO ‘’uitgeleend’’ aan overheidsorganisaties die op dat moment een bezettingsprobleem hebben of een opdracht waar ze externe kennis voor nodig hebben.

Jouw taken

 • Je beoordeelt ruimtelijke initiatieven/principeverzoeken;
 • Je adviseert aan het college van burgemeester en wethouders over ruimtelijke procedures, zoals bestemmingsplannen en afwijkmogelijkheden;
 • Je beantwoordt vragen van inwoners en bespreekt met initiatiefnemers de mogelijk- en onmogelijkheden om hun plannen te realiseren,
 • Je behandelt omgevingsvergunningaanvragen voor aanleg- en afwijkactiviteiten.

Je hebt

 • een Hbo werk- en denkniveau;
 • affiniteit met ruimtelijke ordening en fysieke leefomgeving;
 • opleiding ruimtelijke ordening en planologie en kennis over de omgevingswet is een pré;
 • minimaal 2 jaar relevante gemeentelijke werkervaring. (gewenst, met minder ervaring nodigen we je van harte uit om mee te solliciteren.

Jouw pluspunten

 • je bent enthousiast en proactief;
 • je bent omgevings- en klantgericht;
 • je kunt open communiceren;
 • je werkt integraal samen;
 • je heb een lerend vermogen
 • ervaring met Squit en Deztaplan is een pré (niet vereist).

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging bij de lokale overheid aan? Solliciteer nu bij AdVinci!

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
 • Je werkomgeving is dynamisch
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau
 • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd