Start je carrière hier!

Voor een overheidsinstantie in de Flevopolder zoeken we meerdere talenten die klaar zijn voor de start van hun carrière. Heb jij een juridische opleiding, of een opleiding richting milieu, bodem, handhaving of duurzaamheid? Dan gaan we graag met jou in gesprek om erachter te komen wat je de organisatie kunt bieden.

Wat biedt de organisatie jou? Een baan met toekomst, een interne opleiding tot adviseur, aandacht voor jouw ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Een professionele werkorganisatie waarbij je iets kunt betekenen voor de leefomgeving.  

AdVinci is een Advies- & Detacheringsbureau gericht op de lokale overheid. Wij voeren onze diensten uit in het Ruimtelijk Domein. Bij AdVinci merken we dat medewerkers met ervaring bijna niet meer te vinden zijn. We hebben mede daarom als missie om jong talent zonder ervaring binnen te krijgen bij de lokale overheid om ervaring op te doen op hun eigen vakgebied. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger en kunnen we ambitieuze afgestudeerden de kansen geven die ze verdienen.

Ben jij jong, ambitieus en wil je graag snel ontzettend gave ervaring opdoen waar je je leven lang wat aan hebt? Dan is een positie bij een gemeente of omgevingsdienst perfect! Binnen je opdracht kun je onder andere te maken krijgen met vraagstukken rondom verduurzaming van de omgeving, het toekomstbestendig ontwikkelen van gebieden of het juridisch toetsen van vergunningen.

Waar je je precies mee bezig gaat houden hangt voor het grootste deel af van jou en van de opdrachtgever. Jullie zullen dit samen afstemmen zodat beide partijen een vruchtbare samenwerking kunnen aangaan.

Wat kun je verwachten van een samenwerking met AdVinci:

 • Je wordt binnen een gemeente of omgevingsdienst begeleid binnen je eigen vakgebied en doet zo de nodige ervaring op.
 • Ondersteuning vanuit AdVinci bij vragen, moeilijkheden en bemiddeling met je opdrachtgever.
 • Kennis en ervaring van je collega’s.
 • Een superleuk team.
 • Eindeloze groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Wat vragen we van jou:

 • Je volgt minimaal een HBO/WO opleiding richting RO/Planologie/Bouwkunde/Milieukunde/Rechtsgeleerdheid/ vergelijkbaar.
 • Je bent een echte aanpakker en doorzetter.
 • Je bent flexibel en ziet overal een uitdaging in.
 • Je bent enthousiast en kan jezelf goed presenteren.
 • Je bent leergierig.
 • Je woont in de omgeving Flevopolder of bent bereid tot reizen.

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging aan? Meld je dan nu aan !

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
 • Je werkomgeving is dynamisch
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau
 • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd/Part-time in overleg