AdVinci zoekt: Afstudeerders / stagiaires lokale overheid

Locatie: Meerdere vestigingen

Volg jij een studie op minimaal HBO niveau richting RO/planologie/Bouwkunde/Milieu/Rechten of vergelijkbaar? Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht / stage en denk je serieus na over je toekomst? Neem dan nu contact met ons op!

AdVinci is een Advies- & Detacheringsbureau gericht op de lokale overheid. Wij voeren onze diensten uit in het Ruimtelijk Domein. Bij AdVinci merken we dat medewerkers met ervaring bijna niet meer te vinden zijn. We hebben mede daarom als missie om jong talent zonder ervaring binnen te krijgen bij de lokale overheid om ervaring op te doen op hun eigen vakgebied. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger en kunnen we ambitieuze afgestudeerden de kansen geven die ze verdienen.

Ben jij jong, ambitieus en wil je graag snel ontzettend gave ervaring opdoen waar je je leven lang wat aan hebt? Dan is een positie bij een gemeente of omgevingsdienst perfect! Binnen je stage of afstuderen kun je onder andere te maken krijgen met vraagstukken rondom verduurzaming van de gemeente, het toekomstbestendig ontwikkelen van gebieden of het juridisch toetsen van vergunningen.

Waar je je precies mee bezig gaat houden hangt voor het grootste deel af van jou en van de opdrachtgever. Jullie zullen dit samen afstemmen zodat beide partijen een vruchtbare samenwerking kunnen aangaan.

Als de stage of afstudeeropdracht wederzijds goed is bevallen kunnen we gaan kijken naar de vervolgstap: het traineeship. Misschien kun je deze gaan invullen binnen je afstudeerplek, een andere opdrachtgever is echter ook een mogelijkheid. Op deze manier vul je je opgedane kennis snel aan met échte praktijkervaring en ben je binnen no-time een junior medewerker van formaat. Mèt een streepje voor op de rest!

Wat kun je verwachten van een samenwerking met AdVinci:

 • Je wordt binnen een gemeente of omgevingsdienst begeleidt in je eigen vakgebied en doet zo al de nodige ervaring op.
 • Ondersteuning vanuit AdVinci bij vragen, moeilijkheden en bemiddeling met je opdrachtgever.
 • Een aansluitende traineeship om je carrière een vliegende start te geven.
 • Kennis en ervaring van je collega’s.

Wat vragen we van jou:

 • Je volgt minimaal een HBO/WO opleiding richting RO/Planologie/Bouwkunde/Milieukunde/Rechtsgeleerdheid/ vergelijkbaar.
 • Je bent een echte aanpakker en doorzetter.
 • Je bent flexibel en ziet overal een uitdaging in.
 • Je bent enthousiast en kan jezelf goed presenteren.
 • Je bent leergierig.

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging aan? Meld je dan nu aan als afstudeerder bij AdVinci!

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
 • Je werkomgeving is dynamisch
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau
 • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd