Junior vergunningverlener milieu (ervaring niet vereist)

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding richting Milieu, Ruimtelijke ordening, Planologie of vergelijkbaar en heb jij een passie voor de fysieke leefomgeving? Zoek dan niet verder en start je carrière nu!

Als jonge starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd even makkelijk om aan een baan te komen die echt bij je past en die je carrière een boost kan geven. Factoren zoals leeftijd, ervaring en studieachtergrond spelen hierbij een grote rol. Waar de ervaring en studieachtergrond (deels) mist, helpt AdVinci. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen op de carrière die zij willen. Wij bemiddelen tussen talent en organisatie en helpen je ontwikkelen waar dat nodig is!

Een van onze klanten is op zoek naar een junior vergunningverlener milieu. Hierbij is het natuurlijk hartstikke mooi als je al een passende vooropleiding hebt. Heb je die echter niet maar heb je affiniteit met milieu en ben je gemotiveerd het vak te leren? Dan leiden wij je op!

Als vergunningverlener Milieu pas je het milieubeleid en de wet- en regelgeving toe bij milieumeldingen en vergunningsaanvragen voor bijvoorbeeld agrarische bedrijven, MKB’s en industriële bedrijven. Je toetst aanvragen aan bestaande normen en wetten en voert regie over de vergunningverlening. Verder schrijf je adviezen en stel je besluiten op voor de meldingen en vergunningen met behulp van de Wabo, het activiteitenbesluit en andere wettelijke kaders. Ook bewaak je de planning en kwaliteit van de aanvragen. Een afwisselende functie waarbij je met diverse vraagstukken te maken krijgt!

Wat wij bieden
– Vakgerichte opleidingen/cursussen om de functie te kunnen beoefenen, mocht je deze nog niet hebben.
– Een betaalde baan vanaf dag 1 waarbij je werkt èn leert.
– Een plek in een superleuke organisatie met hart voor haar medewerkers.
– Een snel stijgende lijn in je professionele ontwikkeling.
– Doorgroeimogelijkheden.
– Volledige eerlijkheid en transparantie vanuit ons, altijd.
– Alle tools die je nodig hebt om je zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Jouw profiel
• Een relevante HBO of WO opleidingsachtergrond, het liefst richting RO/Milieu waarbij je een bovengemiddelde interesse hebt in milieuzaken.
• Enige ervaring bij een gemeente/ omgevingsdienst geeft je een streepje voor.
• In staat te switchen tussen verschillende opdrachtgevers.
• Je bent bereidt om in dienst te gaan bij de organisatie na een inhuurperiode via AdVinci.
• Goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
• Inlevingsvermogen en analytisch inzicht.
• Een proactieve en dienstverlenende instelling.
• Communicatief sterk in woord en geschrift.
• In bezit van rijbewijs B.

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.
Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever en je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

• Je doet binnen korte tijd veel ervaring op.
• Je hoeft je niet vast te leggen in één richting.
• Je werkomgeving is dynamisch.
• AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Kun jij jezelf vinden in bovenstaand verhaal? Twijfel dan niet en solliciteer direct met je cv en een mooie motivatiebrief!

Soort dienstverband: Voltijd