Junior geluidsspecialist (opleiding & ervaring niet vereist)

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding richting Milieu, Ruimtelijke ordening, Planologie of vergelijkbaar en ben jij goed met cijfers? Zoek dan niet verder en start je carrière nu!

Als jonge starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd even makkelijk om aan een baan te komen die echt bij je past en die je carrière een boost kan geven. Factoren zoals leeftijd, ervaring en studieachtergrond spelen hierbij een grote rol.
Een klant van ons is op zoek naar een junior adviseur geluid. Hierbij is het natuurlijk hartstikke mooi als je al een passende vooropleiding hebt. Heb je die echter niet maar heb je affiniteit met milieu en kun je goed rekenen? Dan leiden wij je op!

Als adviseur geluid beoordeel je en adviseer je onder andere over geluidsrapporten waarin zaken als industrielawaai en verkeerslawaai beschreven worden. Ook is het jouw taak om geluidsmetingen uit te voeren en geluidsmodellen op te stellen. Je toetst de uitkomsten van de metingen aan de hand van de regels en grijpt in waar nodig. Je adviseert vergunningverleners en handhavers en je functie kent een leuke balans tussen buitenwerk en kantoorwerk. Een uitdagende functie met veel afwisseling!

Wat wij bieden
– Een vakgerichte HBO-niveau opleiding hogere akoestiek, mocht je deze nog niet hebben.
– Een betaalde baan vanaf dag 1 waarbij je werkt èn leert.
– Een plek in een superleuke organisatie met hart voor haar medewerkers.
– Een snel stijgende lijn in je professionele ontwikkeling.
– Doorgroeimogelijkheden.
– Volledige eerlijkheid en transparantie vanuit ons, altijd.
– Alle tools die je nodig hebt om je zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Jouw profiel
• Een relevante HBO of WO opleidingsachtergrond, het liefst richting RO/Milieu waarbij technisch rekenen je niet vreemd is.
• Enige ervaring bij een gemeente/ omgevingsdienst geeft je een streepje voor.
• In staat te switchen tussen verschillende opdrachtgevers.
• Je bent bereidt om in dienst te gaan bij de organisatie na een inhuurperiode via AdVinci.
• Goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
• Inlevingsvermogen en analytisch inzicht.
• Een proactieve en dienstverlenende instelling.
• Communicatief sterk in woord en geschrift.
• In bezit van rijbewijs B.

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.
Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever en je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

• Je doet binnen korte tijd veel ervaring op.
• Je hoeft je niet vast te leggen in één richting.
• Je werkomgeving is dynamisch.
• AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Kun jij jezelf vinden in bovenstaand verhaal? Twijfel dan niet en solliciteer direct met je cv en een mooie motivatiebrief!

Soort dienstverband: Voltijd