Trainees Duurzaamheid

Locatie: Midden-Nederland

AdVinci is op zoek naar trainees Duurzaamheid voor een innovatieve overheidsorganisatie in midden-Nederland.

Je gaat in dit traineeship onder andere aan de slag met provinciale energietransitie en je tackelt duurzaamheidsvraagstukken binnen een jong en dynamisch team. Je houdt hierbij rekening met relevante wetten en regels en ontwikkelt oplossingen met het oog op de toekomst.

Een dergelijk traineeship is de perfecte manier om met innovatieve en leerzame projecten je professionele carrière vorm te gaan geven! Je stroomt in als trainee maar kunt doorontwikkelen van trainee tot duurzaamheidsprofessional. Je wordt in dit proces begeleid door AdVinci, een toonaangevend bureau op het gebied van Advies en Detachering. Hier kom je tijdens je traineeship in dienst.

Desbetreffende opdracht is voor langere duur met optie op vast dienstverband.

Jij bezit de volgende vaardigheden:

– Je kunt rekenen met energie-eenheden en deze analyseren.

– Kennis van wet- en regelgeving rond het thema energie / duurzaamheid.

– Minimaal een (bijna) afgeronde HBO opleiding in de richting Planologie / Duurzaamheid / Ruimtelijke ontwikkeling. Affiniteit en enige ervaring in de richting duurzaamheid is vereist.

– Je bent flexibel, enthousiast en leergierig.

– Je bent in staat ‘out of the box’ te denken.

– Je ziet in alles een uitdaging

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging bij de lokale overheid aan? Solliciteer nu bij AdVinci!

(Ook als je jezelf hier minder in kan vinden maar wel geïnteresseerd bent in de functie vragen we je nadrukkelijk om te solliciteren!)

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

  • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
  • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
  • Je werkomgeving is dynamisch
  • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau
  • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd