AdVinci Zoekt: Een enthousiaste aanpakker! (Interne ondersteuning management)

Locatie: Gelderland/Brabant

AdVinci zoekt!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde enthousiasteling met goede sociale vaardigheden. Ervaring binnen de sales/acquisitie/administratie/personal assistance is een pré maar niet noodzakelijk.

Over AdVinci

AdVinci is een advies & detacheringsbureau gericht op de lokale overheid. We opereren hierbij voornamelijk in het ruimtelijk domein, denk hierbij aan vakgebieden als: Ruimtelijke ordening, Planologie, Omgevingswet, Bouwkunde, Erfgoed & Monumenten etc. We hebben een aantal vakidioten in dienst die allen in detachering zitten bij gemeenten en omgevingsdiensten door heel Nederland. Opdrachten kunnen variëren van een paar maanden tot een jaar of langer.

Onze experts zitten door het hele land en zijn specialisten in hun vakgebied. Dat is waar wij als klein bedrijf groot in zijn; het plaatsen, opleiden en ontwikkelen van onze adviseurs en het structureel verbeteren van lokale overheden.

Bij AdVinci kun je blijven groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We bieden iedere medewerker de kans om zijn of haar carrière een boost te geven door middel van een carrièreplan op maat. Ook biedt AdVinci een open en nuchtere werksfeer waarbij weinig te gek is en alles kan worden besproken.

Meer weten over onze diensten? Onze diensten
Meer weten over ons carrièreplan? Leonardo’s talentpool

De functie

We zijn specifiek op zoek naar iemand die ons management team met enthousiasme en plezier kan komen ondersteunen. Je gaat ons binnen je rol helpen met het werven en selecteren van personeel via digitale en analoge kanalen, het maken en inplannen van afspraken, licht administratief werk, het maken & onderhouden van contacten en nog veel meer naarmate je vertrouwder raakt met AdVinci als organisatie. Het is belangrijk dat je jezelf echt kan profileren als  AdVinci-professional, mét bijbehorende AdVinci-mentaliteit!

Jij bent…

-… commercieel ingesteld. Als je nog niet zoveel ervaring hebt is dat niet erg, wel moet je gemotiveerd zijn en bereid zijn om te leren.

-… sociaal en makkelijk in de omgang.

-… iemand die zichzelf als geen ander kan motiveren om doelen te behalen.

-… woonachtig in Regio Gelderland/Brabant.

-… bereid om veel onderweg te zijn voor je werk.

-… Voldoe je niet aan alle punten maar zie je jezelf dit helemaal doen? Solliciteer dan vooral!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon/laptop, een auto van de zaak, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Soort dienstverband: minimaal 24 uur.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan nu!

Hopelijk tot snel!