AdVinci Zoekt: Een enthousiaste aanpakker! (interne functie)

Locatie: Utrecht  / Midden-Nederland

Meerdere vestigingen!

AdVinci zoekt!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde enthousiasteling met goede sociale vaardigheden. Ervaring binnen de sales/acquisitie is een pré maar niet noodzakelijk.

Over AdVinci

AdVinci is een advies & detacheringsbureau gericht op de lokale overheid. We opereren hierbij voornamelijk in het ruimtelijk domein, denk hierbij aan vakgebieden als: Ruimtelijke ordening, Planologie, Omgevingswet, Bouwkunde, Erfgoed & Monumenten etc. We hebben een aantal vakidioten in dienst die allen in detachering zitten bij gemeenten en omgevingsdiensten door heel Nederland. Opdrachten kunnen variëren van een paar maanden tot een jaar of langer.

Onze experts zitten door het hele land en zijn specialisten in hun vakgebied. Dat is waar wij als klein bedrijf groot in zijn; het plaatsen, opleiden en ontwikkelen van onze adviseurs en het structureel verbeteren van lokale overheden.

Meer weten over onze diensten? www.advinci.nl

De functie

We merken dat we steeds meer op zoek zijn naar waardevolle contacten en netwerken binnen de lokale overheid. Het is ontzettend moeilijk om marketing succesvol in te zetten in deze branche en we moeten het dan ook voornamelijk hebben van onze eigen contacten, relaties en netwerken om onze adviseurs te kunnen blijven plaatsen en ons klantenbestand uit te breiden en te onderhouden. En daarbij kom jij goed van pas! We zijn vrij specifiek op zoek naar een sociale aanpakker die ons kan helpen om contacten binnen onze doelgroep te leggen en te onderhouden. Ook draag je er zorg voor dat elke klant ons positief weet te herinneren en is het zaak dat je jezelf echt kan profileren als  AdVinci-professional, mét bijbehorende AdVinci-mentaliteit!

Jij bent…

-… commercieel ingesteld. Als je nog niet zoveel ervaring hebt is dat niet erg, wel moet je gemotiveerd zijn en bereid zijn om te leren.

-… sociaal en makkelijk in de omgang

-… iemand die zichzelf als geen ander kan motiveren om doelen te behalen

-… iemand die (bij voorkeur) al een bestaand netwerk heeft binnen de lokale overheid

-… iemand met (Bij voorkeur) werkervaring in een soortgelijke functie

-… woonachtig in het midden van het land

-… bereid om veel onderweg te zijn voor je werk

-… Voldoe je niet aan alle punten maar zie je jezelf dit helemaal doen? Solliciteer dan vooral!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon/laptop, een auto van de zaak, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Soort dienstverband: Voltijd, part-time in overleg.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan nu!

Hopelijk tot snel!