(afstudeer-)Stagiair(e)

Locatie: Meerdere vestigingen.

Volg jij een studie op minimaal HBO niveau richting richting Communicatie / Marketing / Bedrijfskunde / Bedrijfsmanagement / Corporate strategy / vergelijkbaar? Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer-)stage en denk je serieus na over je toekomst? Solliciteer dan nu bij AdVinci!

Een korte intro:

AdVinci is een Advies- & Detacheringsbureau gericht op de lokale overheid. Wij voeren onze diensten uit in het Ruimtelijk Domein. Bij AdVinci merken we dat medewerkers met ervaring bijna niet meer te vinden zijn. We hebben mede daarom als missie om jong talent zonder ervaring binnen te krijgen bij de lokale overheid om ervaring op te doen op hun eigen vakgebied. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger en kunnen we ambitieuze afgestudeerden de kansen geven die ze verdienen. Kijk voor meer informatie over wat we doen en waar we voor staan op www.advinci.nl.

De opdracht:Wat kun je verwachten van een (afstudeer-)stage bij AdVinci:

• Je wordt binnen AdVinci begeleidt waar nodig en mogelijk en doet de nodige ervaring op binnen je eigen vakgebied;
• Je wordt serieus genomen en gezien als een volwaardig lid van het AdVinci-team;
• Waardering voor je werk, we willen namelijk uitkomsten/resultaten van je onderzoek/verslag daadwerkelijk gaan gebruiken;
• Ondersteuning vanuit AdVinci bij vragen, moeilijkheden en bemiddeling met je opleiding;
• Kennis en ervaring van je collega’s;
• Een gepaste stage- en reiskostenvergoeding.

Wat vragen we van jou:

• Je volgt minimaal een HBO/WO opleiding richting Communicatie / Marketing / Bedrijfskunde / Bedrijfsmanagement / Corporate strategy /vergelijkbaar. Ook als je ons kunt overtuigen van de meerwaarde van een andere studierichting nodigen we je graag uit ons een mail te sturen en dit te onderbouwen!;
• Je bent een echte aanpakker en doorzetter;
• Je bent flexibel en ziet overal een uitdaging in;
• Je bent enthousiast en kan jezelf goed presenteren;
• Je bent leergierig;

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging aan? Meld je dan nu aan als (afstudeer-)stagiair(e) bij AdVinci!

Soort dienstverband: Voltijd