AdVinci Zoekt: Junior Casemanagers Wabo

Locatie: Meerdere vestigingen

Heb jij een passie voor de fysieke leefomgeving, minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Planologie/Milieukunde/Bouwkunde/vergelijkbaar en ben jij toe aan die eerste belangrijke stap in je carrière?

AdVinci is op zoek naar junior casemanagers Wabo voor een toffe functie binnen de lokale overheid in de regio Utrecht/Ede. Je beoefent hier een uitvoerende functie waarbinnen je veel waardevolle ervaring kunt opdoen voor de rest van je professionele carrière.

Als Casemanager ben je verantwoordelijk voor het toetsen van ingediende bouwplannen en de behandeling van vergunningsaanvragen. Je bent tevens aanspreekpunt voor Wabo-gerelateerde zaken. Communicatie speelt een belangrijke rol in je functie. Zo zul je contacten onderhouden met burgers, bedrijven en interne afdelingen.

Je kunt verder o.a. de volgende werkzaamheden tegenkomen:

 • Advies inwinnen bij verschillende interne en externe partijen en diensten;
 • Het onderhouden van contacten met belanghebbende partijen;
 • Het voeren van overleggen met verschillende afdelingen;
 • Een bijdrage leveren aan het oplossen van actuele problemen;
 • Het adviseren over en verstrekken van informatie rondom regelgeving en procedures m.b.t. omgevingsvergunningen;
 • Het opstellen van omgevingsvergunningen;
 • Het ondersteunen van senior bouwplantoetsers bij de afhandeling van dossiers;

Wat vragen we van jou:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting planologie/milieukunde/bouwkunde of vergelijkbaar
 • Aantoonbare kennis van de relevante wet- en regelgeving
 • (Stage-)ervaring bij de lokale overheid is een pré, echter geen harde eis.
 • Je bent een echte aanpakker
 • Je bent flexibel en ziet overal een uitdaging in
 • Je bent praktisch ingesteld en hebt een ‘’hands-on’’ mentaliteit.

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging bij de lokale overheid aan? Solliciteer nu bij AdVinci!

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever maar je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

 • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
 • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
 • Je werkomgeving is dynamisch
 • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau
 • Een marktconform salaris en excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

Soort dienstverband: Voltijd