AdVinci zoekt: Adviseurs Milieu

Locatie: Meerdere vestigingen

AdVinci is voor diverse opdrachtgevers (lokale overheden) op zoek naar medewerkers Milieuvergunningen. Heb jij een afgeronde opleiding richting milieu en al wat ervaring binnen de lokale overheid met procedures rondom milieuvergunningen? Wil jij graag werken binnen een gemeentelijke organisatie? Dan is dit de job voor jou! Je houdt je in deze functie onder andere bezig met het adviseren over- en toetsen van milieuaspecten bij vergunningsaanvragen (denk hierbij aan aspecten als geur, geluid en Wet- en Verordening natuurbescherming). Het gaat om een langdurige opdracht met de mogelijkheid om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever òf bij AdVinci. Spreekt deze uitdaging je aan?

Wij vragen van jou het volgende:

Jij bent iemand met:

– Een relevante afgeronde opleiding richting milieu (minimaal op HBO-niveau)

– Bij voorkeur een technische geur- of geluidachtergrond. Als je hieraan voldoet vragen we je nadrukkelijk om te solliciteren.

– Kennis van relevante wet- en regelgeving.

– Een passie voor de fysieke leefomgeving.

– Doorzettingsvermogen en ambitie.

– Een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

– Een rijbewijs.

Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Bij ons aan de slag gaan betekent bij AdVinci in dienst komen, maar voor een bepaalde periode, meestal een project, ‘’ingehuurd’’ worden door de opdrachtgever. AdVinci is je formele werkgever en je voert je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Op deze manier werken heeft veel voordelen:

  • Je doet binnen korte tijd veel ervaring op
  • Je hoeft je niet vast te leggen in één richting
  • Je werkomgeving is dynamisch
  • AdVinci zorgt voor begeleiding / opleiding waar nodig, om te kunnen werken op een professioneel niveau

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de detachering gelden andere arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld bij uitzendwerk. Zo krijg je een contract bij AdVinci en ben je ook beschermd als er even geen nieuwe opdracht voor je is. Ook bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied en een winstdelingspercentage.

www.advinci.nl

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en ben je enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan nu of neem contact op voor meer informatie.

Ook traineekandidaten met een relevate studieachtergrond en zonder ervaring zijn welkom om mee te doen aan de sollicitatieprocedure.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd